Google Arama

Custom Search

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Frekans Jeneratörü (Salınım Üreteci-Ses Üretici)


Bu yazılım, istediğiniz frekanstaki her sesi üretmenizi sağlayan bir araçtır. İnsan sesinin duyamayacağı 20 Hz altındaki seslerden, Yine insan kulağının üst sınırı olan 20.000 Hz (20 KHz) seslere kadar girdiğiniz ya da ayarladığınız her aralıkta çalışır.
                  Ses Frekans Üreteci, Jeneratörü Direnç Hesaplama Programı Zırh (Miğfer) Zırhlara Bürünmüş Görünümüm Roma Lejyoneri (Roman Legioner) ugrasi.blogcu.com ugrasi uğraşı occupation hobi ev el home hand kolay öykü anı günlük anıları basit easy eğlenceli eskiden oynanan oyun oyunlar çocukluk boş zaman oyuncak yapımı made evde nasıl yapılır deney deneyi experiment maketi yazılım program indir bedava ücretsiz freeware direnç hesaplama programı nasıl hesaplanır hesapla renk kodları kod hesaplayıcı download freakans üreteci ses salınım dalga girişim jeneratörü jenaratörü hoparlör test sesi
Yazılımı üreten kişi, bu programın radyo uygulamalarında çok işe yarayacağını söylemiş ama ben daha çok kendi ses deneylerimde kullandım kendisini.

*İnsanları sinir etmek için nereden geldiği belli olmayan 16000 Hz üstü sesleri ses çıkışına verebilir ve eğlenebilirsiniz. 

*Duyduğunuz seslerin hangi frekansta olduğunu bulmak için bu yazılımı kullanabilirsiniz.

*Yeni aldığınız hoparlörlerin kalitesini en bas sesten en tiz sese kadar test edebilirsiniz.
*Programı iki pencerede aynı anda açarak ses girişim deneyleri yapabilirsiniz. (Örneğin bir sesin üstüne başka frekastaki sesi bindirebiliyorsunuz, değişik frekanslardaki sesler, konuşma seslerinizi ve çalan müzikleri etkileyebiliyor)

*Radyo frekans ayarları yapabilirsiniz.

*Müzik aletlerinizin akordunda işe yaradığı da oluyor.

Ve daha sayabileceğim bir çok şey... Yararlanma ölçünüz size bağlı.
Frekans Jeneratörü
Boyut: 114 Kb

Açılan sayfanın en altındaki ufak  ''Save file to your PC: Download''  yazısına tıklayın=>>> Buradan indirebilirsiniz<<<

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder